ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το πάθος που έγινε επάγγελμα

Κάπως έτσι ξεκινά η ιστορία της εταιρείας Αφοι Θεοχάρη το 1995 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα πλέον με την δεύτερη γενιά να αναλαμβάνει τα ηνία.

Έχοντας ξεκινήσει από τους αγώνες ταχύτητας και συνεχίζοντας στην δημιουργία ενός καταστήματος στην Κόρινθο με στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου τεχνικών υπηρεσιών στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

Ξεκινώντας την συνεργασία με το αγωνιστικό τμήμα της HONDA (HRC) και συνεχίζοντας με τους αγωνιστικούς οίκους FCC TECHNICAL SPORT ,OVER και TAKEGAWA εισάγει στην Ελλάδα αγωνιστικά ανταλλακτικά και εξαρτήματα για την βελτίωση κινητήρων.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Ήταν και παραμένει μοναδικό μέχρι και σήμερα

Η εταιρεία μας γίνεται η πρώτη εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει στην Ιαπωνία προϊόντα βελτίωσης κινητήρα σε συνεργασία με τον πλέον καταξιωμένο κατασκευαστή TAKEGAWA.

Συνεχίζοντας με την συμμετοχή σε αγώνες μοτοσυκλετών και προετοιμάζοντας αγωνιστικές μοτοσυκλέτες φέρνει στην Ελλάδα τον πρώτο μονόδρομο συμπλέκτη το πρώτο σύστημα αυτομάτου συμπλέκτη και δεκάδες εξαρτήματα βελτίωσης που μέχρι τότε ήταν άγνωστα στην Ελλάδα.

Ερχόμενοι στο σήμερα

H εταιρεία αντιπροσωπεύει τις μοτοσυκλέτες HONDA , CF-MOTO, VOGE, KYMCO σε νέες εγκαταστάσεις προχωρά παρέχοντας πάντα το ιδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και υποστήριξης στους πελάτες της.

ιστορικο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει τις μοτοσυκλέτες HONDA , CF-MOTO, VOGE, KYMCO. Στις νέες της εγκαταστάσεις παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και υποστήριξης στους πελάτες της.

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 3:00 μ.μ. Τρίτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ. Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 3:00 μ.μ. Πέμπτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ. Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ. Σάββατο: 9:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.
Δημητρίου Υψηλάντη 9, Κόρινθος
+ (30) 2741-085944
info@theoharis.gr
https://www.facebook.com/TheoharisHonda